Sembonia

SEMBONIA is one of the top rapidly growing brands of leatherwear. It is very much an established brand with an extensive range of products that includes shoes, bags and other leather accessories.

More Sembonia Promotions & Coupons >>

Sembonia : 1st Online Warehouse Sale!

25-May-2020 To 29-May-2020


Click for larger view.


Comments → SALE INFORMATION

Harga Dari RM50!!

Lebih mudah dan lebih selamat sekarang ni beli online je!
Memang sangat-sangat digalakkan!
Online semua ada, tunggu je kat rumah barang sampai!
Dan yang best nya nak bagi tau Sembonia melancarkan Promosi Jualan Gudang Online yang pertama!

Kasut, Beg pelbagai gaya hanya dari RM50 sahaja tau! RM50! 


Ada penghantaran PERCUMA tau

Kalau shopping online ni, siapa je yang tak nak servis penghantaran percuma kan? Haa.. kalau korang nak tahu, SEMBONIA menyediakan servis penghantaran secara percuma untuk korang yang berbelanja RM250 dan ke atas.Tak cukup dengan itu, 100 pelanggan pertama pun akan dapat servis Free Delivery. Siapa cepat dia dapat tau!


Jangan lupa shopping di SEMBONIA!

🤩Untuk maklumat lanjut: www.sembonia.com



🤩🤩



609 total views since 19-May-2020


Comments
More Relevant